Powered by Blogger.
Blog dalam proses kemaskini. Senarai bloglist akan dimasukkan secara berperingkat. Terima kasih kepada sahabat-sahabat blogger yang telah link blog Pemantau di blog kalian.

Wednesday, June 29, 2011

Azmin habiskan masa berjam-jam dengan artis


Aku dengor ramei oreng pkr dok cite si ajemin ni sombong bokak. Dengen penyokong xdok masa dia nok jupa. kalo jupa penyokong pkr pong si ajemin tokseh senyum. tapi hok dalen gambo ni lain cite pulok.

kah kah kah habis perabis oreng pkr kena kecing. soreng kaki liwat. hok soreng kaki betino.

ekk si bodok kecik najmi pong dok sekali deh. pakat abis nogaro kalo puok gini perintoh deh

3 comments:

Anonymous,  July 26, 2011 at 3:13 AM  

dah lama tau orang2 pkr mmng tak betul auta lebih

anti blog bodoh,  July 27, 2011 at 11:34 AM  

cari la point yg logik sikit, bincang kat tengah kedai,terang, ramai2,camni pon ko buat point ka haiya, kalo nak hantam pon cari point yg b patut la,jgn tunjuk bodoh ko tu sangat kang org panggil ko bodoh ko marah, ko x bodoh kan?
tunjuk la sikit kata ko tu x bodoh
boleh?

My Blog List

About This Blog

Blog Archive

My Blog List

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP